2012. január 11., szerda

2012. január 11.

Ma 2012. január 11.-e van. Ezen a napon a történelem folyamán jónéhány érdekes dolog történt.
Pl.
 
 
 
forrás: URL: http://www.ezenanapon.hu/?d=01-11 [elektonikus dok.] letöltés dátuma: 2012. 01. 11.
 
BAK

Ez a hónap a BAK jegyűeké. A BAK  hónapja dec. 22-től január 20-ig tart.
Mivel tudomásomra jutott, hogy elég sok Bak jegyű gyerek jár iskolánkba, összegyűjtöttem néhány tulajdonságukat, a horoszkópok alapján.
 
A Bak gyermek a titokzatosság , de a fegyelem gyermeke is.
A Bak igazi tervező személyiség, mindig a tökéletességre törekszik, így kicsi korától kezdve, mindenben, amit tesz, sikerre áhítozik. A Bak szimbóluma a hegyi kecske, így bármely feladatnak felkapaszkodik a tetejére, biztosan és türelmesen, mindig elérve célját.
Elsők között van, amikor megtanul járni, beszélni vagy éppen rajzolni. Bár jobban teljesít, mint a többi jegy szülöttje, igen kevés az önbizalma, így erre fokozottan kell figyelni az élete során.

Mivel mindig a tökéletességre és a maximumra törekszik, ritkán elégedett teljesítményével. Ő az a típus, aki ugyan osztály első, de csalódott, mert csak 90 %-ot kapott, nem pedig 100-at. Ahhoz, hogy önbizalmát helyre tegyük, megerősítésre van szüksége, így őt többet kell dicsérni. Életét szabály- és tervszerűen éli, így egyáltalán nem szétszórt vagy szeleburdi, ugyanakkor egészséges humorérzékkel rendelkezik. Szereti a vidámságot, a jókedvet, emellett pedig fontos számára a pozitív visszajelzés is. Természetéből adódóan két lábbal áll a földön. Nem szereti a fantáziálást és a tündérmeséket, így kiskorában is olyan történeteket kell mesélni neki, amelyeknek van értelme, valóság tartalma, és amelyből tanulhat. Ugyanez érvényes a játékra is. A praktikus és hasznos játékokat részesíti előnyben, mint például az építőkocka.

forrás: noinetcafé.hu

Most pedig meg lehet írni, hogy egyetértetek-e ezzel a jellemzéssel. Vagy esetleg egyáltalán nem ilyen a BAK horoszkopú osztálytárs?Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése